CUMHURİYET GÜÇ BİRLİĞİ

Birlik güç bir iştir.
Cumhuriyet'te birlik olmak ise yakıcıdır! Bazı konularda özveri ister...

Hem kendi düşüncelerinden vaz geçmeyeceksin, hem de karşındakinin yanında olacaksın. İnsanoğlu bunu pek beceremez. Ama becerirse bir de...

Neler olur bir düşünün.

Akepe'lileşen CHP'nin şemsiyesinin delik deşik olduğu malumdur. O şemsiye artık altı oku, ancak zengin işi filamalarda, yüksek volümlü seçim otobüslerinde, janjanlı broşürlerde ve de propaganda kitapçıklarda koruyabilir.

CHP şemsiyesi, daha önceki seçimlerde sade ve sapsade vatanseverlerce denenmiştir ve o şemsiyeye güvenerek yola çıkan halkımız AB, ABD ve NATO yollarında sırılsıklam ıslanmıştır.

Altı ok, yakıcı milletvekilliği istemektedir.

Kemalistler, zannedildiği ya da zerkedildiği gibi azınlık değildir. Ardahan'dan Edirne'ye memleketimiz, ilk meclisteki milletvekilleri gibi milletvekili isteyen vatansever insanlarla doludur. Bunu bilen küresel anamalcılar ve onların mandacı işbirlikçileri gene vatanseverlerden önce davranmışlar, örgütlenmişler, parasal olanaklarını kullanmışlar ve Kemalist'lerin Ergenokon'dan çıkacak bir avuç idealist grup olduğu görüntüsünü yaymaya çalışmışlar ve çalışmaktadırlar.

Önümüzdeki genel seçimlerden sonra Ergenekon'dan asıl çıkacak olan Türk Milleti olacaktır. Olmalıdır!

Bizler, hesap sorabileceğimiz, bağımsız düşünebilen, özgür iradeleriyle memleketin geleceğine yön verebilen,cumhuriyetçi, devletçi, milliyetçi, laik, halkçı ve devrimci milletvekilleri istiyoruz.

İnanıyoruz ki, bu özelliklere sahip milletvekili adayları ancak özgür ve bağımsız adaylardan çıkabilir. Değiştirilmesi yaşamsal ve geleceğimiz için zorunlu olan bu günkü siyasal düzen, ondan beslenenlerce değiştirilemez...

İşte o özgür insanların birlikteliği zordur. Bağımsızlar geme gelmeyen özgürlerdir, ama bozkırlardaki yılkı atları, birlikte dört nala kalktıklarında dağların rüzgarını dağıtır, yılkının kardeşliğini yaratırlar... Bireysel özgürlük, ancak toplumsal bağımsızlıklarda özgürlüktür. Örgütleri bağımsız ve bütünleşmiş olmayanlar özgür değillerdir. Bölünerek özgürlük isteyenler, özgürlüğün ne olduğunu bilmeyen, milliyeti ve vatanı olmayan kolaycılardır.

Siyasetçinin mafya ile, tarikat ile ve gladyo ile kol kola olduğu bir düzen istemiyorsak, oylar her yerde ve her kim ise bağımsız milletvekili adaylarına verilmelidir.

Bütün seçmenler vatanseverdir!

Çünkü onlar, bir pazar sabahı kalkıp, hiç bir çıkar gözetmeksizin, yalnızca çocuklarının ve güzel memleketlerinin geleceği için sandık başında kuyruğa girenlerdir.

Onları saygıyla selamlıyorum.

Cumhur UTKU


























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

15 TEMMUZ, ORDUBOZAN GÜNÜ

28 ŞUBAT’IN BİNİNCİ YILINA DOĞRU

SADAKA KÜLTÜRÜNE KARŞI SANDIK İTTİFAKI