MÜBAREK TESKERE

Hitler, Avusturya'ya saldırarak 2.Dünya Savaşı'nı başlatmıştı. Bizim Tayyip'imizin deli olduğu biliniyordu ama tescilli değildi. O da şimdi Türk tarihini bıraktı, dünya tarihinde deliliğini tescil için komşu ülkeye saldırmayı planlıyor. Ey Türk Milleti, Hitleriniz mubarek olsun!
Bir haftadır Akçakale'de silah atışları devam ediyordu. bir eve bomba düşüp anna ve dört çocuğunun ölmesi işi ciddileşt...irdi. Ama ayrıntıları hala hiç birimiz bilmiyoruz. Muhalefet olayı incelemeye gidiyor. Genel durumu öğrenmek için hükümetin emrindeki Anadolu Ajansı haberlerini izlemekten başka çare yok!
Dün ajanslarda bir haber geçti. "Akşam saatlerinde Ak Parti, TBMM danışma kuruluna, Meclis Genel Kurulu'nun yarın sabah özel gündemle toplanması için başvuruda bulunup diğer partilerle karar çıkarttı. Toplantının özel gündemi Suriye olacak." Öte yandan tesadüfe bakın ki, toplantı halinde bekleyen NATO konseyinden de karar çıkmış; müttefikinin arkasındaymış... Savaşa asker mi verecek, mermi mi?
Tayyipgiller topu dikti. Ekonomi çöktü... Sıcak para suyunu çekti, şimdi kanlı paraya sıra geldi... Türkiye ve Ortadoğunun gelmiş geçmiş en şaşkın liderinin sonu yaklaştı. Savaş, sonu yaklaşanların son sığınacakları olaydır. Savaşı çıkartmasaydı Hitler iki ay sonra gidiciydi, savaşı başlattı 6 yıl kaldı. Çoğu sivil milyonlarca kişiyi öldürdü ve kendisi de intihar ederek kaçtı...
Tayyip nasıl kaçacak acaba?

CNN Turk ve ATV televizyonları canlı yayın arabalarını Halep ve Şam'a göndermeye başlamıştır. İki gün sonra muharebe meydanlarından ve bombalanan kentlerden canlı ölümleri izlemek üzere ey millet, televizyonlarınızın başına! Arada başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız da reklam verecekler elbette... Popkorn'larımızı alır geçeriz ekran başına artık... Nasılsa şehit olacak olanlar fakir fukaranın çocukları. Allah bütün evlatları korusun!
Unutmayın, savaşı manyak siyasetçiler çıkartır, akıllı generaller bitirir. Ölerek ya da öldürerek savaş bir gün biter. Bitmeyen savaş yoktur. Sonuçta hep en çok siviller ölür... Kuran ya da İncil değil, şimdi 1929'da yazılan Erich Maria Remarque'un "Batı Cephesinde Yeni Birşey Yok!" ve "İnsanları Seveceksin" adlı eserleri bir daha okunmalıdır.

MHP, oy verdiği teskere için savaş teskeresi değildir diyor ve Akepeye baston olmaya devam ediyor. Caydırıcılık istedik diyorsunuz. Caydırıcılığı nasıl sağlayacak destek verdiğiniz hükümet? Huduttan öte tarafa bağırarak mı? Türkiye sizinle gurur duyuyor! diyeceksiniz ve Tayyibe gaz vereceksiniz, Esat da Akepeden korkacak ha? Teskere savaş içindir, barış için değil.
Net olun! Türk topçuları atışlarıyla hala tampon bölgeyi iyice askersizleştiriyor ve PKK'laştırıyor, biline... Bunu Genel Kurmay Karargahı da benim gibi biliyor ama baş komutan Genelkurmay Başkanı değil ki, başka biri...

Meclis oldu bittiye getirilerek ihanete ortaklık edilmiştir!

Teskere mübarek olsun!




Yorumlar

  1. Nesrin Ulaş5 Ekim 2012 12:53

    Teşekkürler Cumhur bey..Son derece açık ve net tespitler.Sağolun, var olun!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

15 TEMMUZ, ORDUBOZAN GÜNÜ

28 ŞUBAT’IN BİNİNCİ YILINA DOĞRU

SADAKA KÜLTÜRÜNE KARŞI SANDIK İTTİFAKI